Een nieuwe puppy, wat moet je voorzien

de nieuwe hond belgie

De nieuwe puppy komt eraan, wat moet je voorzien.

Wat moet je voorzien bij de komst van de nieuwe pup.

Het is zover, je hebt besloten een puppy in huis te nemen. Zorg ervoor dat iedereen klaar is voor de komst van de pup en ga niet overenthousiast te werk. Het is voor de puppy een hele overgang om naar zijn nieuwe huis te gaan. U kunt ervoor zorgen dat deze overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Er zijn heel wat praktische zaken die je op voorhand moet regelen. Het is belangrijk dat u zich goed voorbereid op de komst van de puppy. Uw pupje komt op een geheel onbekend terrein en gaat na een tijdje overal op onderzoek uit. Sommige plaatsen zijn hiervoor misschien niet geschikt of kunnen zelfs gevaarlijk voor hem zijn. Denk daarom goed na over waar de pup allemaal bij zou kunnen. Maak uw huis zo puppy-proof mogelijk.

Je nieuwe puppy wil natuurlijk ook een rustig hoekje. Maak hiervoor gebruik van een puppyren, deze heb je in verschillende kleuren en afmetingen. Hier kan de kleine baby zich vrij bewegen en heeft hij/zij niet het gevoel dat ze zijn opgesloten. Een bench aanschaffen kan natuurlijk ook. De bench mag niet gebruikt worden om de pup op te sluiten. Deze kan ingericht worden als veilig hoekje waarbij het deurtje open blijft. Neem de bench groot genoeg

Een nieuwe pup in huis… is ook een beetje anders gaan leven. Je dagindeling zal je wellicht een beetje moeten aanpassen als je de puppy een goede opvoeding wil geven. Dit is net zoals bij kinderen. Leer uw hond begrijpen

Kinderen en honden

Kinderen en honden gaan meestal heel goed samen als je de juiste keuze van de hond maakt. Toch zijn er sommige hondenrassen die niet geschikt zijn om met kinderen op te groeien zonder toezicht van de ouders of een ouder persoon.

Om alles vlot te laten verlopen raden we u volgende artikels aan.

Alles voor je hond vind je op www.diezoo.com

Benches en toebehoren
Manden, kussens en dekens
Hondenvoeding
Puppy benodigdheden
Hondenspeelgoed
Verzorgingsproducten