search loading

Hondenpensions

[vc_row full_width=”stretch_row_content td-stretch-content” content_align_vertical=”content-vert-center” row_parallax=”yes”][vc_column tdc_css=”eyJhbGwiOnsicGFkZGluZy10b3AiOiIxMjAiLCJwYWRkaW5nLXJpZ2h0IjoiMTAwIiwicGFkZGluZy1ib3R0b20iOiIxMjAiLCJwYWRkaW5nLWxlZnQiOiIxMDAiLCJiYWNrZ3JvdW5kLWNvbG9yIjoiIzAwMDAwMCIsImJhY2tncm91bmQtaW1hZ2UiOiJ1cmwoXCJodHRwczovL3d3dy5uaWV1d2Vob25kLmJlL3dwLWNvbnRlbnQvdXBsb2Fkcy8yMDE4LzA1L2hpdGNoZXItMTY5MzAxNC0xMDI0eDY4MS5qcGdcIikiLCJiYWNrZ3JvdW5kLXBvc2l0aW9uIjoiY2VudGVyIGNlbnRlciIsIm9wYWNpdHkiOiIwLjgiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″][td_block_text_with_title]

Hondenpensions België

Enkele dagen op vakantie ? Breng uw hond tijdens uw vakantie in alle vertrouwen naar een hondenpension. Is het de eerste keer dat je hond door bepaalde omstandigheden niet mee op reis kan, maak gerust een afspraak met het hondenpension en breng een paar weken voor je vertrek een bezoekje aan het pension. Zo hebben jij en je hond al eens kunnen kennismaken met de eigenaars en valt het afscheid nadien niet zo zwaar.

Neem een paar eigen vertrouwende spullen mee om de stress te beperken, een deken of een speeltje van thuis zijn zeker aan te raden.

Opgelet, dierenpensions stellen vaak de voorwaarde dat je hond ingeënt is. Neem zeker het dierenartsboekje mee. Ook is het verstandig om de adresgegevens van je dierenarts en natuurlijk ook je vakantieadres door te geven aan de uitbaters van het hondenpension.

Niemand laat zijn hond of huisdier graag alleen thuis, toch zijn er soms momenten dat het niet anders kan, de meeste hondenpensions bieden ook dagopvang aan. Laat uw geliefde viervoeter in goede handen.

[/td_block_text_with_title][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content td-stretch-content” svg_background_color_bottom=”” tdc_css=”eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjIwIiwiYmFja2dyb3VuZC1jb2xvciI6IiM2MWMxMzQiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″ content_align_vertical=”content-vert-center” row_divider_top=”” svg_background_color_top=”” row_parallax=”yes”][vc_column][td_block_text_with_title][/td_block_text_with_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][drts-directory-view directory=”pensions”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]

Hondenpensions, hondenpension, dierenhotel, dierenhotels, hondenhotels, hondenhotel, hondenvakantie, hondenopvang

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]